Schudden-en-bakken chocoladecake

    Schudden-en-bakken chocoladecake

    6keer bewaard
    1uur5min


    3 personen hebben dit gemaakt

    Deze cake is ongelooflijk makkelijk te maken. Alle ingrediënten worden in een container gedaan, gedurende drie minuten geschud, dan in een bakblik gegoten en gebakken.

    Ingrediënten
    Porties: 1 

    • 300 gr bloem
    • 200 gr basterdsuiker
    • 150 gr gehakte noten
    • 80 gr pure chocolade, geraspt
    • 1 theelepel bakpoeder
    • 100 gr margarine of boter, gesmolten
    • 1 grote kop koude koffie
    • 4 eieren

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 5min  ›  Bereiding: 1uur  ›  Klaar in:1uur5min 

    1. De oven voorverwarmen op 200°C/gasoven stand 6.
    2. Doe alle ingrediënten in een container met een deksel. Schud gedurende drie minuten. Giet het beslag in een ingevet bakblik en bak 1 uur in de voorverwarmde oven.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren