Ricotta Spaghetti

    Ricotta Spaghetti

    15keer bewaard
    25min


    7 personen hebben dit gemaakt

    Een heerlijk alternatief voor Macaroni & Cheese.

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 350 gr spaghetti
    • 1 teentje knoflook, fijngesneden
    • 250 gr ricotta
    • 2 theelepels verse basilicum, fijngesneden
    • zout en gemalen zwarte peper naar smaak
    • 2 eetlepels geraspte Parmezaanse kaas

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 15min  ›  Klaar in:25min 

    1. Een grote pan met licht gezouten water op een hoog vuur flink laten koken. Als het water kookt de spaghetti toevoegen en weer aan de kook brengen. De pasta in een open pan en onder regelmatig roeren in ong. 12 minuten beetgaar koken. In een vergiet in de laten uitlekken en 2 eetlepels kookvocht bewaren.
    2. Knoflook, ricotta en basilicum in een pan op een matig laag vuur in ong. 4 minuten verhitten. Op smaak brengen met zout en peper en vervolgens spaghetti en kookvocht toevoegen. Bestrooien met Parmezaanse kaas alvorens te serveren.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (1)

    GinoVledder
    1

    leuk idee ga het zeker een keer uitproberen - 02 okt 2013

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren