Yoghurt dip met kruiden

    Yoghurt dip met kruiden

    6keer bewaard
    2uur10min


    10 personen hebben dit gemaakt

    Dit is een romige dipsaus, maar zonder de calorieën want hij is gemaakt met yoghurt. Pas de smaak aan aan je eigen smaak. Serveer met rauwe groenten: worteltjes, radijs, cherry tomaten, komkommer, bloemkool, selderij, paprika... wat je wilt!

    Ingrediënten
    Porties: 8 

    • 1 teentje knoflook
    • 3 takjes peterselie
    • 200 gr yoghurt
    • wat bieslook
    • 1 theelepel Franse mosterd
    • 1 eetlepel witte wijnazijn
    • 1 eetlepel citroensap
    • zout en peper naar smaak

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Extra tijd: 2uur in de koelkast  ›  Klaar in:2uur10min 

    1. Hak de knoflook en peterselie samen tot het zeer fijn is. Meng de yoghurt erdoor en voeg het bieslook, mosterd, azijn en citroensap toe. Kruid met peper en zout, en meng goed.
    2. Bedek de kom en koel gedurende tenminste 2 uur in de koelkast.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren