Rode Thaise Garnalen Curry

  • 1beoordeling
  • 61keer bewaard
  • 40min

Dit is het meest snelle en makkelijke recept voor garnalen in Thaise rode currysaus. Zeer geschikt om een indrukwekkend etentje te geven omdat het heerlijk smaakt en in een oogwenk klaar is (zeker als de garnalen al zijn schoongemaakt). Serveren met warme jasmijnrijst.

MITCHNSTEVE

Ingrediënten

Porties: 4 

  • 2 blikjes (400 gr) kokosmelk
  • 2 eetlepels rode Thaise currypasta
  • 1 eetlepel vissaus
  • 1 verse rode chilipeper, ontlijst en fijngesneden
  • 24 grote garnalen, gepeld en schoongemaakt

Bereidingswijze

Voorbereiding: 20min  ›  Bereiding: 20min  ›  Klaar in:40min 

  1. In een wok kokosmelk, currypasta, vissaus en chilipeper mengen. Op een matig laag vuur onder vaak roeren langzaam aan de kook brengen.
  2. Het vuur laag zetten en de garnalen toevoegen. In ong. 15 minuten in een open pan en frequent roerend de garnalen gaar koken en de smaken laten vermengen.

Vergelijkbare recepten

Beoordelingen (1)

tantekorrie
4

Ben dol op garnalen, en vond dit echt een heerlijk recept. - 27 jan 2011

Jouw beoordeling

Waardeer met sterren

Meer collecties