Rode Thaise Garnalen Curry

    Rode Thaise Garnalen Curry

    83keer bewaard
    40min


    53 personen hebben dit gemaakt

    Dit is het meest snelle en makkelijke recept voor garnalen in Thaise rode currysaus. Zeer geschikt om een indrukwekkend etentje te geven omdat het heerlijk smaakt en in een oogwenk klaar is (zeker als de garnalen al zijn schoongemaakt). Serveren met warme jasmijnrijst.

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 2 blikjes (400 gr) kokosmelk
    • 2 eetlepels rode Thaise currypasta
    • 1 eetlepel vissaus
    • 1 verse rode chilipeper, ontlijst en fijngesneden
    • 24 grote garnalen, gepeld en schoongemaakt

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 20min  ›  Bereiding: 20min  ›  Klaar in:40min 

    1. In een wok kokosmelk, currypasta, vissaus en chilipeper mengen. Op een matig laag vuur onder vaak roeren langzaam aan de kook brengen.
    2. Het vuur laag zetten en de garnalen toevoegen. In ong. 15 minuten in een open pan en frequent roerend de garnalen gaar koken en de smaken laten vermengen.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (1)

    6

    Ben dol op garnalen, en vond dit echt een heerlijk recept. - 27 jan 2011

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren