Perzikijs

    Perzikijs

    6keer bewaard
    1uur20min


    219 personen hebben dit gemaakt

    Een heerlijke, romige zomerse traktatie! Dit perzik ijs wordt gemaakt van rauwe eieren, niet voor iedereen geschikt, maar mede daardoor wel romig en heerlijk van smaak.

    Ingrediënten
    Porties: 32 

    • 6 eieren, losgeklopt
    • 700 gr suiker
    • 10 verse perziken
    • 950 ml slagroom
    • 475 ml halfvolle room
    • 2 theelepels vanille extract
    • snufje zout

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 20min  ›  Extra tijd: 1uur in de diepvries  ›  Klaar in:1uur20min 

    1. Mix de eieren en suiker in een grote kom tot een glad geheel; pureer de perziken in een blender of keukenmachine en meng het door het eiermengsel. Meng de slagroom en halfvolle room, vanille en zout erdoor en mix goed door.
    2. Schenk het mengsel in de bak van de ijsmachine en vries in volgens de gebruiksaanwijzing.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren