Succes Sangria

    Succes Sangria

    5keer bewaard
    1dag30min


    9 personen hebben dit gemaakt

    Hoe groot mijn kom ook is, op is hij altijd iedereen vind hem superlekker en gegarandeerd geen hoofdpijn de dag erna!

    Oost-Vlaanderen, België

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 1 fles goede zware merlot (rode wijn)
    • 1/4 fles sprite
    • 1/4 fles limonade (sinaasappel)
    • goede scheut cointreau
    • goede scheut rum
    • 1/4 fles suikerwater of ruwe rietsuiker
    • 1 limoen
    • 1 appelsien
    • 1 appel
    • 20 druiven

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 20min  ›  Bereiding: 10min  ›  Extra tijd: 1dag in de koelkast  ›  Klaar in:1dag30min 

    1. Doe de wijn in de grootste glazen kom die je hebt, voeg er de cointreau en de rum bij. Het is zeer belangrijk om een goede zware spaanse wijn te nemen (niet de duurste maar zeker ook niet de goedkoopste)
    2. Voeg er de limonade en het suikerwater of rietsuiker bij.
    3. Snij je fruit in schijfjes zodanig dat het fruit in je glazen past en snij de druiven in de lengte door, leuk en mooi is als je er eventueel ook sterfruitbij doet in schijfjes. Doe al het fruit in je kom met drank.
    4. Dek de kom af met folie en laat een nachtje in je koelkast trekken, zodat al het fruit zijn smaak heeft afgegeven en de alcohol in het fruit zit.
    5. Voeg even voor gebruik de limonade toe, proef en giet er naar smaak meer ingrediënten bij, of suiker (je moet geen schrik hebben om er genoeg suiker of limonade bij te doen). Indien je de sangria sterker wilt maken giet je er nog een scheut rum bij.
    6. En nu genieten maar, zeer lekker maar ook zeer gevaarlijk is het fruit dat een nachtje in alcohol gezwommen heeft.
    7. SUCCES GEGARANDEERD !!!!

    Invriestip

    Als je nog over hebt wat bijna nooit gebeurt, vries je hem gewoon in.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren