Pasta met zongedroogde tomaten en feta

    (2)
    25 minuten

    Een heerlijk pastagerecht met zongedroogde tomaatjes, pesto en feta, waar jong en oud dol op is. Snel klaar!


    24 personen hebben dit gemaakt

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 300 gr penne pasta
    • 100 gr feta
    • 100 ml water
    • 40 gr zongedroogde tomaten
    • 3 eetlepels pesto
    • 1 eetlepel, of 1/2 blokje groentenbouillon
    • 1 theelepel arrowroot (of aardappelzetmeel, om te binden)
    • 1 grote eetlepel verse basilicum, gehakt

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 15min  ›  Klaar in:25min 

    1. Kook de penne in een grote pan water volgens de aanwijzingen op de verpakking.
    2. Terwijl de pasta kookt, snij je de gedroogde tomaten in reepjes met een keukenschaar.
    3. Snijd de feta in blokjes.
    4. Meng in een kleine pan de arrowroot met water en groentenbouillon en laat het dan indikken. Voeg de pesto en de gedroogde tomaten toe en meng door.
    5. Giet de pasta af.
    6. Voeg de pasta toe aan het pesto-bouillonmengsel, meng door en verwarm het geheel nog 1 minuut op laag vuur.
    7. Bestrooi met wat basilicum en serveer.

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (2)

    Beoordelingen in het Nederlands (1)

    van
    0

    Super lekker recept. Ik maak de pasta al jaren zo, alleen voeg ik de ingrediënten toe op smaak, niet afgemeten ( en daarnaast voeg ik ook geen arrowroot toe, dit heb ik nooit nodig gehad). Deze pastasalade valt ook bij anderen altijd erg goed in de smaak omdat het een vrij simpele, maar toch erg lekkere salade is. Ik raad het zeker aan om te maken!  -  21 jul 2017

    Beoordelingen van onze andere internationale sites

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren