Roerbakschotel met Rundvlees, Broccoli en Gember

    Roerbakschotel met Rundvlees, Broccoli en Gember

    29keer bewaard
    25min


    961 personen hebben dit gemaakt

    Biefstuk en broccoli worden vluchtig gewokt in een gemberketjap. Heet opdienen met gestoomde rijst.

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 4 eetlepels bloem
    • 300 gr runderbouillon
    • 2 eetlepels suiker
    • 2 eetlepels ketjap
    • 450 gr runderlappen, in reepjes
    • 1 theelepel verse gember, fijngesneden
    • 1 teentje knoflook, fijngesneden
    • 350 gr verse broccoli, in roosjes

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 15min  ›  Klaar in:25min 

    1. In een kleine kom bloem, bouillon, suiker en ketjap mengen tot suiker en bloem opgelost zijn.
    2. In een grote koekenpan of wok op een hoge vlam het rundvlees in 2-4 minuten bruin bakken. De bouillonmix, gember, knoflook en broccoli toevoegen. Aan de kook brengen en op een laag vuur 5-10 minuten laten sudderen tot de saus indikt.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (1)

    van
    0

    Nu 3 keer gemaakt en het is heerlijk en simpel! - 23 mrt 2014

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren