Rolletjes van spek en roomkaas

    (32)

    Stukjes pitabrood met roomkaas gewikkeld in spek. De hapjes komen warm en krokant uit de oven. Zorg dat u de eerste bent, ze zijn zo op!


    6 personen hebben dit gemaakt

    Ingrediënten
    Porties: 32 

    • 16 plakjes doorregen spek, gehalveerd
    • 2 pakjes (200 gr) roomkaas
    • 1 pak pitabrood

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 30min  ›  Bereiding: 10min  ›  Klaar in:40min 

    1. De grill voorverwarmen.
    2. De pitabroodjes opensnijden en de binnenkant royaal met roomkaas besmeren.
    3. De broodjes weer sluiten en met een pizzames in reepjes van 2,5 cm snijden. Halveer lange repen. Elke reep oprollen en in de gehalveerde plak spek wikkelen. Vastzetten met een cocktailprikker.
    4. 10 minuten in de voorverwarmde oven grillen tot de bacon gaar is. In een schaal of op een bord leggen. Cocktailprikkers verwijderen alvorens met servetten uit te serveren.

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (32)

    Dit recept heeft (nog) geen Nederlandse beoordelingen, maar je kunt beoordelingen in andere talen bekijken.

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren