Pasta met tomaat, paprika en ham

    Pasta met tomaat, paprika en ham

    9keer bewaard
    20min


    1 persoon heeft dit gemaakt

    Kort gebakken paprika en tomaat en parmaham, gemengd met pasta in een roomsausje. Mijn dochter is er dol op!

    Ingrediënten
    Porties: 2 

    • 250 gr penne pasta
    • 1 eetlepel plantaardige olie
    • 1 groene paprika, in hele kleine blokjes
    • 1 grote tomaat, in hele kleine blokjes
    • 4 plakjes parmaham
    • 3 eetlepels crème fraîche
    • peper en zout

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 5min  ›  Bereiding: 15min  ›  Klaar in:20min 

    1. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Snij ondertussen de groenten.
    2. Verhit olie in een koekenpan. Bak de paprika en tomaat 5 minuten. Voeg de plakjes ham toe en bak nog eens 2 minuten.
    3. Giet de pasta af, bestrooi met peper en zout en meng de creme fraiche erdoor. Serveer de pasta met de groenten en ham.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren