Gevulde baguettes met gyros kipreepjes à la Ed

    Gevulde baguettes met gyros kipreepjes à la Ed

    3keer bewaard
    15min


    1 persoon heeft dit gemaakt

    Gevulde baguettes met gebakken kipreepjes en roerbakgroentes met gyros kruiden.

    watetenwemorgen Noord-Holland, Nederland

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 400-500 g kipfilet
    • 15 gram gyros kruiden
    • 400 g zak Chinese roerbakgroente
    • 4 baguettes à 150 gram
    • 3 eetl. olijfolie

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 5min  ›  Bereiding: 10min  ›  Klaar in:15min 

    1. Snij de kipfilet in reepjes.
    2. Verwarm ondertussen de oven voor op 220ºC.
    3. Strooi de gyros kruiden over de kipreepjes, goed roeren met een lepel, en laat 10 min. intrekken.
    4. Doe de baguettes in de oven en bak deze in 8-10 min. lekker bruin en gaar.
    5. Doe ondertussen 3 eetl. olijfolie in een wok en wok de kipreepjes bruin en gaar.
    6. Doe de roerbakgroente er bij en roerbak het geheel nog 3 min.
    7. Snij de baguettes op de borden open en doe er wat van het roerbakmengsel tussen. Lekker met knoflooksaus of loempiasaus.

    Bekijk dit op mijn blog

    Mijn verzamelsite met veel lekkere recepten.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren