Mummie worstjes

    Mummie worstjes

    43keer bewaard
    53min


    37 personen hebben dit gemaakt

    Veel plezier met dit griezelige, maar lekkere recept voor mummie worstjes! Het zijn knakworsten gewikkeld in bladerdeeg. Makkelijk te maken en leuk voor een Halloween- of kinderfeestje.

    Ingrediënten
    Porties: 10 

    • 1 pakje bladerdeeg (diepvries, ontdooid)
    • 10 knakworsten
    • mosterd , ter decoratie

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 40min  ›  Bereiding: 13min  ›  Klaar in:53min 

    1. Verwarm de oven voor op 190 graden C. Bedek een bakplaat met bakpapier.
    2. Snij elk plakje bladerdeeg in 4 repen, zodat je in totaal 40 reepjes krijgt.
    3. Wikkel 4 reepjes bladerdeeg om 1 worstje, zodat de hele knakworst is ingewikkeld. Ongeveer 1 cm van een uiteinde haal je het deeg een beetje uit elkaar, zodat het worstje zichtbaar wordt (gezicht van de mummie). Leg ze op de bakplaat.
    4. Bak 13-17 minuten in de voorverwarmde oven tot het deeg lichtbruin is en de worstjes heet. Teken met mosterd een gezichtje op elk worstje.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (1)

    3

    GEWELDIG! - 13 okt 2014

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren