Chili con carne-soep

    Chili con carne-soep

    3keer bewaard
    30min


    24 personen hebben dit gemaakt

    Super lekker, super eenvoudig. De witte bonen in tomatensaus maken deze chili perfect!

    Ingrediënten
    Porties: 8 

    • 2 theelepels plantaardige olie
    • 500 gram kalkoengehakt
    • 1 blik (400 g) hele, gepelde tomaten
    • 1 blik (450 g) chilibonen, niet uitgelekt
    • 1 blik (500 gram) bruine bonen, niet uitgelekt
    • 1 blik (500 gram) kidneybonen, niet uitgelekt
    • 2 blikken (400 gram) witte bonen in tomatensaus
    • 2 blikjes (170 gram) tomatenpuree
    • 30 gram geraspte Cheddar (kaas)
    • 60 ml zure room

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 20min  ›  Klaar in:30min 

    1. Verhit de olie in een koekenpan op matig vuur en bak het kalkoengehakt rul totdat het niet meer roze is, 10 tot 15 minuten. Giet de tomaten in de pan, en plet ze in stukken met een lepel. Doe het kalkoenvlees en de tomaten in een soeppan. Roer de chilibonen, bruine bonen, kidneybonen, witte bonen in tomatensaus en tomatenpuree er doorheen. Breng de soep aan de kook, laat tenminste 10 minuten koken. Serveer in kommen en garneer met ongeveer 2 theelepels geraspte Cheddar en een klodder zure room.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (2)

    ZoeCoste
    van
    0

    voor hoeveel mensen is dit? - 03 okt 2014

    PaulienPerfors
    0

    Erg lekker! Heb er alleen zelf nog een rode ui en een gewone ui, een rode paprika en mais aan toegevoegd. - 03 feb 2014

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren