Romige rösti

    Romige rösti

    2keer bewaard
    1uur25min


    3 personen hebben dit gemaakt

    De meest verrukkelijke 'aardappelpuree'. Een must-have tijdens ons Thanksgivingdiner.

    Ingrediënten
    Porties: 8 

    • 1 pak (850 gram) bevroren rösti
    • 475 ml slagroom
    • 60 gram boter
    • 40 gram gesnipperde ui
    • 1 snufje zout en versgemalen zwarte peper naar smaak
    • 1 snufje knoflookzout naar smaak (eventueel)

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 1uur15min  ›  Klaar in:1uur25min 

    1. Verwarm de oven voor op 175 graden C. Vet een ovenschaal van ongeveer 25 bij 30 cm in met boter of (olijf)olie.
    2. Doe de bevroren rösti, de slagroom, boter, ui, zout, zwarte peper en knoflookzout in een pan op middelhoog vuur. Kook het mengsel, roer regelmatig, totdat de bevroren rösti is ontdooid en de ingrediënten goed gemengd zijn. Giet het aardappelmengsel in de ovenschaal.
    3. Bak in de voorverwarmde oven tot de bovenkant goudbruin is, ongeveer 1 uur.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren