Geroosterde pecannoten

    Geroosterde pecannoten

    6keer bewaard
    1uur10min


    42 personen hebben dit gemaakt

    Dit recept voorziet in een flinke hoeveelheid heerlijke verslavende pecannoten. Lekker als borrelhapje op een feestje. Neem gezouten roomboter voor het beste resultaat.

    Ingrediënten
    Porties: 12 

    • 250 gr gezouten boter, gesmolten
    • 800 gr pecannoten
    • zout naar smaak

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 1uur  ›  Klaar in:1uur10min 

    1. De oven voorverwarmen op 140°C/gasstand 1
    2. In een middelgrote kom de pecannoten door de boter roeren. Goed mengen tot de noten een boterlaagje hebben.
    3. De pecannoten enkellaags over 1 of 2 bakplaten verdelen en met zout bestrooien.
    4. Ongeveer 1 uur onder af en toe roeren in de voorverwarmde oven roosteren. Uit de oven halen, laten afkoelen en in afgesloten bakjes bewaren.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren