Aziatische limoen- en koriandersaus voor bij zalm

    Aziatische limoen- en koriandersaus voor bij zalm

    1keer bewaard
    5min


    10 personen hebben dit gemaakt

    Een super eenvoudig maar super lekkere manier om gebakken, gebraden of gegrilde zalm te eten. Ik weet zeker dat het ook goed te gebruiken is bij andere vissoorten!

    Ingrediënten
    Porties: 2 

    • 80 ml verse limoensap
    • 1 eetlepel sojasaus
    • 1.5 theelepels witte suiker
    • 2 eetlepels gehakte verse koriander

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 5min  ›  Klaar in:5min 

    1. Klop de limoensap, sojasaus en suiker tot de suiker is opgelost. Roer de koriander erdoor.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren