Aziatische limoen- en koriandersaus voor bij zalm

    • < />

    Aziatische limoen- en koriandersaus voor bij zalm

    Aziatische limoen- en koriandersaus voor bij zalm

    (7)
    5min


    11 personen hebben dit gemaakt

    Een super eenvoudig maar super lekkere manier om gebakken, gebraden of gegrilde zalm te eten. Ik weet zeker dat het ook goed te gebruiken is bij andere vissoorten!

    Ingrediënten
    Porties: 2 

    • 80 ml verse limoensap
    • 1 eetlepel sojasaus
    • 1.5 theelepels witte suiker
    • 2 eetlepels gehakte verse koriander

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 5min  ›  Klaar in:5min 

    1. Klop de limoensap, sojasaus en suiker tot de suiker is opgelost. Roer de koriander erdoor.
    Bekijk alle 12 recepten

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (7)

    Dit recept heeft (nog) geen Nederlandse beoordelingen, maar je kunt beoordelingen in andere talen bekijken.

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren