Baby-paksoi met knoflook

    Baby-paksoi met knoflook

    Voeg toe aan favorieten!
    20min


    30 personen hebben dit gemaakt

    Baby-paksoi heeft een mildere smaak en is zachter dan de volwassen variant. Ik kook het in wat kippenbouillon en knoflook, en serveer de paksoi met rijst en vis. Mijn familie is nogal dol op knoflook, dus we gebruiken nogal veel. Voel je vrij om de hoeveelheid knoflook aan te passen.

    Ingrediënten
    Porties: 3 

    • 30 gram boter
    • 35 gram gehakte knoflook, of naar smaak
    • 800 ml kippenbouillon
    • 6 baby-paksois, schoongemaakt
    • 1 snufje zout naar smaak
    • 1 snufje gemalen zwarte peper naar smaak

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 10min  ›  Klaar in:20min 

    1. Laat de boter smelten in een pan op middelhoog vuur, voeg de knoflook toe en bak tot heel lichtbruin, ongeveer 5 minuten. Voeg de kippenbouillon toe, daarna de baby-paksoi, en breng aan de kook. Zet het vuur lager en laat sudderen tot de paksoi gaar is, ongeveer 6 minuten. Breng op smaak met zout en zwarte peper.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren