Ashley's bramencobbler

    Ashley's bramencobbler

    1keer bewaard
    1uur


    44 personen hebben dit gemaakt

    Een cobbler is een soort taart die bestaat uit een laagje fruit in een deeglaag waar het vruchtensap dat tijdens het bakken vrijkomt in kan trekken. Deze variant wordt gemaakt met verse of ontdooide bramen.

    Ingrediënten
    Porties: 6 

    • 120 ml melk
    • 2 theelepels plantaardige olie
    • 65 gram witte suiker
    • 100 gram cakemix
    • 130 gram witte suiker
    • 240 ml water
    • 300 gram verse bramen

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 15min  ›  Bereiding: 45min  ›  Klaar in:1uur 

    1. Verwarm een ​​oven voor op 190 graden C. Vet een vierkante ovenschaal (22x22 cm) in.
    2. Meng de melk, olie, 65 gram suiker en cakemix in een kom tot er geen grote klonten meer zijn. Giet in de ovenschaal. Meng 130 gram suiker met het water in een schone kom tot alles goed gemengd is. Voeg de bramen voorzichtig toe tot ze gelijkmatig bedekt zijn. Verdeel de bramen over het cakebeslag.
    3. Bak in de voorverwarmde oven gedurende 45 minuten.

    Van de kok

    Het lijkt misschien wat veel water, maar als je het mengt met de bramen en de suiker verandert het in een siroop, en als het eenmaal gekookt is verandert het in een soort gelei. Als je (bevroren) gezoete bramen gebruikt laat de suiker dan weg en gebruik het sap in plaats van water.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren