Romige Spinazie Tortellini

    Romige Spinazie Tortellini

    70keer bewaard
    35min


    72 personen hebben dit gemaakt

    Heerlijke tortellini, opgemaakt met tomaat, champignons, spinazie en een volle, romige saus. In ons gezin een favoriet pastagerecht!

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 1 pakje (250 gr) gekoelde kaastortellini
    • 30 gr boter
    • 1 kleine ui, fijngesneden
    • 1 pakje (200 gr) roomkaas
    • 50 gr geraspte Parmezaanse kaas
    • 125 ml melk
    • verse champignons, in schijfjes
    • 275 gr diepvriesspinazie, ontdooid en uitgelekt
    • cherry tomaatjes, gehalveerd

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 15min  ›  Bereiding: 20min  ›  Klaar in:35min 

    1. De tortellini volgens de gebruiksaanwijzing bereiden.
    2. In een grote koekenpan op een middelhoog vuur de boter verhitten. Ui erdoor roeren en zacht en doorzichtig bakken. Roomkaas, Parmezaanse kaas, melk, champignons en spinazie erdoor roeren.
    3. Tortellini en cherry tomaatjes voorzichtig door de pan scheppen, opwarmen en serveren.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (5)

    Eliza
    van
    6

    Dit was een eenvoudig recept om te maken, en erg lekker… - 05 mei 2010

    van
    4

    Ik vond het een erg makkelijk recept. Ik heb dit gebruikt: een pak tortellini van Grand Italia 5 tomaten in grote stukken 1 teen knoflook ongeveer 6 champignons een pak diepvries spinazie van 475 gram een ui Peper en zout Geraspte kaas 200 gr creme fraiche - 28 mei 2013

    j.eenkhoorn19
    0

    Heerlijk recept. Makkelijk te maken. mijn vegetarische dochter weer blij!! - 19 aug 2016

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren