Prijswinnende bramencobbler

    Prijswinnende bramencobbler

    3keer bewaard
    1uur


    98 personen hebben dit gemaakt

    Dit is een recept van mijn moeder uit de jaren '40. Ik heb met deze cobbler meegedaan aan wedstrijden en vele prijzen gewonnen.

    Ingrediënten
    Porties: 6 

    • 100 gram witte suiker
    • 100 gram bloem
    • 2 theelepels bakpoeder
    • 120 ml melk
    • 60 gram gesmolten margarine
    • 300 gram verse bramen
    • 100 gram witte suiker
    • 240 ml water

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 15min  ›  Bereiding: 45min  ›  Klaar in:1uur 

    1. Verwarm een ​​oven voor op 175 graden C. Vet een vierkante ovenschaal van ongeveer 22x22 cm in.
    2. Meng 100 gram suiker met de bloem en de bakpoeder in een mengkom. Voeg de melk en margarine toe en roer tot het een beslag vormt. Doe het beslag in de ingevette ovenschaal. Voeg de bramen toe en bestrooi met 100 gram suiker. Giet het water erbij.
    3. Bak in de voorverwarmde oven tot het deeg is gerezen en de bovenkant bruin is, 45 minuten tot 1 uur. Laat afkoelen alvorens te serveren.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren