Canadese botertaartjes

    Canadese botertaartjes

    1keer bewaard
    40min


    12 personen hebben dit gemaakt

    De lekkerste botertaartjes waar iedereen dol op is. Mensen bestellen er altijd tientallen bij mij.

    Ingrediënten
    Porties: 12 

    • 12 (5 cm) kant en klare taartbodempjes
    • 200 gram bruine basterdsuiker
    • 60 gram zachte boter
    • 240 ml maïsstroop
    • 3 eieren
    • snufje zout

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 15min  ›  Bereiding: 25min  ›  Klaar in:40min 

    1. Verwarm de oven voor op 175 graden C. Plaats de taartbodempjes op een bakplaat bekleed met bakpapier.
    2. Pureer in een kom de bruine suiker en boter tot het goed gemengd is, voeg vervolgend de maïsstroop, eieren en zout toe en meng tot een glad mengsel. Vul elk taartbodempje met een lepel tot ongeveer 3/4 vol.
    3. Bak in de voorverwarmde oven tot ze goudbruin zijn en de vulling stevig is, 25 tot 30 minuten.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren