Dipsaus van roomkaas en bier

    Dipsaus van roomkaas en bier

    Foto recept: Dipsaus van roomkaas en bier
    1

    Dipsaus van roomkaas en bier

    (95)
    10min


    81 personen hebben dit gemaakt

    Dit is een geweldig alternatief voor chips en dip. Ik neem dit vaak mee naar feestjes en altijd vragen mensen naar het recept. Het is geweldig! Het is het lekkerst met kleine pretzels, maar ook erg goed om groenten in te dippen.

    Ingrediënten
    Porties: 56 

    • 2 pakjes (van 230 gram) roomkaas, zacht
    • 30 gram droge mix voor ranchdressing (of andere salade dressing)
    • 240 gram geraspte jong belegen kaas
    • 120 ml bier, of zoveel als nodig
    • 1 snufje kruidenzout, of naar smaak
    • 1 snufje cayennepeper, of naar smaak

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Klaar in:10min 

    1. Meng in een kom de roomkaas met de mix voor ranchdressing, roer vervolgens de geraspte kaas er door. Voeg het bier toe, 1 eetlepel per keer, totdat het de gewenste dikte heeft (voeg meer toe voor een dunnere dip). Roer het kruidenzout en cayennepeper er door. Zet minstens 1 uur in de koelkast.
    Bekijk alle 12 recepten

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (95)

    Dit recept heeft (nog) geen Nederlandse beoordelingen, maar je kunt beoordelingen in andere talen bekijken.

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren