Dipsaus van roomkaas en bier

    Dipsaus van roomkaas en bier

    4keer bewaard
    10min


    81 personen hebben dit gemaakt

    Dit is een geweldig alternatief voor chips en dip. Ik neem dit vaak mee naar feestjes en altijd vragen mensen naar het recept. Het is geweldig! Het is het lekkerst met kleine pretzels, maar ook erg goed om groenten in te dippen.

    Ingrediënten
    Porties: 56 

    • 2 pakjes (van 230 gram) roomkaas, zacht
    • 30 gram droge mix voor ranchdressing (of andere salade dressing)
    • 240 gram geraspte jong belegen kaas
    • 120 ml bier, of zoveel als nodig
    • 1 snufje kruidenzout, of naar smaak
    • 1 snufje cayennepeper, of naar smaak

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Klaar in:10min 

    1. Meng in een kom de roomkaas met de mix voor ranchdressing, roer vervolgens de geraspte kaas er door. Voeg het bier toe, 1 eetlepel per keer, totdat het de gewenste dikte heeft (voeg meer toe voor een dunnere dip). Roer het kruidenzout en cayennepeper er door. Zet minstens 1 uur in de koelkast.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren