Mini gehaktbrood met blauwe kaas en spinazie

    Mini gehaktbrood met blauwe kaas en spinazie

    3keer bewaard
    45min


    198 personen hebben dit gemaakt

    Smeuiig en smaakvol, een van de beste recepten om gehaktbrood mee te maken! Lekker met zoete aardappelen of pompoen. De gehaktbroodjes worden in muffinvormpjes gebakken en kunnen goed bewaard worden en een dag later worden opgewarmd, ze smaken dan ook heerlijk. Je kunt er ook een sandwich van maken.

    Ingrediënten
    Porties: 6 

    • 675 gram mager rundergehakt
    • 175 gram verkruimelde blauwe kaas
    • 75 gram gesnipperde ui
    • 100 gram paneermeel met italiaanse kruiden (eventueel zelf toevoegen)
    • 75 gram gehakte verse spinazie
    • 2 eieren
    • 2 eetlepels worcestersaus (of ketjap)

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 15min  ›  Bereiding: 30min  ›  Klaar in:45min 

    1. Verwarm een ​​oven voor op 190 graden C. Vet een grote muffinpan in met wat boter of olie.
    2. Meng het gehakt, blauwe kaas, ui, paneermeel, spinazie, eieren en worcestersaus in een grote kom tot alles goed gemengd is. Verdeel het vleesmengsel gelijkmatig over de ingevette muffinvormpjes.
    3. Bak in de voorverwarmde oven tot ze niet meer roze zijn van binnen, ongeveer 30 minuten. Een vleesthermometer ingestoken in het midden van het vlees moet minstens 70 graden C aangeven.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren