Spaghetti Bolognese voor drukke moeders

    Spaghetti Bolognese voor drukke moeders

    4keer bewaard
    1uur35min


    6 personen hebben dit gemaakt

    Erg snel om te maken en vriendelijk voor de portemonnee. Zelfs mijn kieskeurige dochter van vier vindt het lekker! De saus kan ook in een slowcooker worden bereid.

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 900 gram mager rundergehakt
    • 1 blikje (170 gram) tomatenpuree
    • 480 ml water
    • 150 gram in blokjes gesneden wortel
    • 1 zakje mix voor rund- en uiensoep
    • snufje knoflookpoeder
    • snufje gedroogde oregano
    • snufje gedroogde basilicum
    • snufje gemalen tijm
    • 450 gram ongekookte spaghetti

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 15min  ›  Bereiding: 1uur20min  ›  Klaar in:1uur35min 

    1. Bak en roer het gehakt in een grote pan op hoog vuur tot het bruin is, ongeveer 5 minuten. Voeg de tomatenpuree, water, wortel, soepmix, knoflook, oregano, basilicum en tijm toe. Breng aan de kook. Zet het vuur lager en laat gedurende ongeveer 1 uur sudderen, roer regelmatig.
    2. Als de saus klaar is met koken vul je een grote pan met water en een beetje zout, breng aan de kook op hoog vuur. Voeg de spaghetti toe en breng terug aan de kook. Kook de pasta, roer af en toe, tot deze al dente is, ongeveer 12 minuten. Giet af.
    3. Serveer de Bolognese saus over de warme spaghetti.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren