Caramelpopcorn met marshmallows

    Caramelpopcorn met marshmallows

    Voeg toe aan favorieten!
    20min


    1 persoon heeft dit gemaakt

    Door de marshmallows blijft deze popcorn lekker zacht. Caramel die je over houdt kun je bewaren in de koelkast en later gebruiken door even op te warmen in de magnetron.

    Ingrediënten
    Porties: 8 

    • 23 grote marshmallows
    • 400 gram lichtbruine basterdsuiker
    • 60 ml lichte glucosestroop (of honing)
    • 230 gram boter
    • 1 theelepel vanille-extract
    • 2 zakjes (100 gram) magnetronpopcorn, gepoft

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 5min  ›  Bereiding: 15min  ›  Klaar in:20min 

    1. Kook en roer de marshmallows, basterdsuiker, glucosestroop, boter en vanille-extract in een pan op middellaag vuur tot de marshmallows volledig gesmolten zijn, 5 tot 7 minuten.
    2. Doe de popcorn in een grote kom, giet het marshmallowmengsel over de popcorn en roer voorzichtig met een grote lepel om alle popcorn te bedekken met het mengsel.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren