Geitenkaas met peper en cacaopoeder

    Geitenkaas met peper en cacaopoeder

    1keer bewaard
    10min


    3 personen hebben dit gemaakt

    Deze geitenkaas is op smaak gebracht met Turkse peper en vervolgens gerold door gemalen cacaopoeder. Een erg makkelijk en lekker voorgerecht.

    Ingrediënten
    Porties: 10 

    • 225 gram verse geitenkaas
    • snufje gedroogde Turkse peper (verkrijgbaar bij de toko), of naar smaak
    • 2 eetlepels fijngemalen cacaobonen

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Klaar in:10min 

    1. Doe de geitenkaas in een kom en laat op kamertemperatuur komen, ongeveer 30 minuten. Voeg de peper toe en meng goed. Spreid de geitenkaas uit op een stuk plastic folie op een werkvlak, en vouw het plastic over de geitenkaas tot de vorm van een dikke rol. Draai de uiteinden van het plastic, en koel de geitenkaas grondig gedurende ten minste 1 uur.
    2. Doe de gemalen cacacobonen op een grote, vlakke plaat, haal de geitenkaas uit de folie en rol door de cacao, zorg dat alle geitenkaas bedekt wordt door de cacaobonen. Doe de geitenkaas opnieuw in plastic folie en zet minstens 1 uur in de koelkast.
    3. Breng de geitenkaas op kamertemperatuur voor het opdienen.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren