Glazuur van pittige roomkaas

    Glazuur van pittige roomkaas

    1keer bewaard
    10min


    17 personen hebben dit gemaakt

    Dit een een glazuur van roomkaas met een pittige bite! Lekker om te gebruiken als glazuur op cupcakes. Je kunt het zo mild of pittig maken als je zelf wilt.

    Ingrediënten
    Porties: 24 

    • 1 snufje chilipoeder
    • 1/4 snufje cayennepeper
    • 1/2 snufje kaneelpoeder
    • 520 gram poedersuiker, of meer indien nodig
    • 225 gram zachte roomkaas
    • 115 gram zachte boter
    • 1/2 theelepel vanille-extract, of naar smaak

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Klaar in:10min 

    1. Zeef de chilipoeder, cayennepeper en kaneel met de poedersuiker in een kom. Voeg de roomkaas en boter toe en klop met een elektrische mixer op medium snelheid tot het glazuur glad is, meng het vanille-extract erdoor. Gebruik voor het glazuren van cupcakes of taarten.

    Van de kok

    Als je durft, voeg dan een kleine, gehakte gedroogde rode peper toe aan de glazuur. Zaadjes verwijderen (of niet..!).

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren