Chocolademartini's

    Chocolademartini's

    1keer bewaard
    5min


    5 personen hebben dit gemaakt

    Deze chocolademartini's worden geserveerd in martiniglazen die bedekt zijn aan de binnenkant met chocoladeriroop en gegarneerd met een kers.

    Ingrediënten
    Porties: 2 

    • 2 eetlepels chocoladesiroop (of dunne chocoladesaus)
    • 150 gram ijsklontjes
    • 120 ml wodka
    • 30 ml chocoladelikeur
    • 30 ml witte crème de cacao
    • 2 (maraschino) kersen

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 5min  ›  Klaar in:5min 

    1. Schenk de chocoladesiroop in twee martiniglazen, begin 2/3 van de bovenkant van het glas, en laat de chocolade naar de bodem lopen, zet opzij.
    2. Doe het ijs in een cocktailshaker. Voeg de wodka, chocoladelikeur en crème de cacao toe. Sluit de shaker en schud tot de buitenkant van de shaker een matte glans heeft. Giet in de voorbereide martiniglazen. Garneer met de kersen om te serveren.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren