Chocolade-kokos candybars

    Chocolade-kokos candybars

    2keer bewaard
    35min


    5 personen hebben dit gemaakt

    Deze candybars zijn erg verslavend!

    Ingrediënten
    Porties: 20 

    • 180 gram digestive volkorenkoekjes, verkruimeld
    • 115 gram boter, gesmolten
    • 50 gram witte suiker
    • 150 gram gemalen kokos
    • 415 ml gezoete gecondenseerde melk
    • 75 gram gehakte pecannoten
    • 1 (225 gram) chocolade candybar, fijngehakt
    • 3 eetlepels romige pindakaas

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 15min  ›  Bereiding: 20min  ›  Klaar in:35min 

    1. Verwarm een ​​oven voor op 175 graden C. Vet een rechthoekige ovenschaal in.
    2. Meng de koekkruimels, boter en suiker in een kom. Druk het mengsel in de ovenschaal om een ​​korst te vormen. Combineer de kokos, gecondenseerde melk en pecannoten in een andere kom tot alles goed gemengd is. Verspreid het kokosmengsel over de korst.
    3. Bak in de voorverwarmde oven tot het stevig is, ongeveer 15 minuten. Zet opzij en laat volledig afkoelen, ongeveer 1 uur.
    4. Smelt de candybar en pindakaas in een kleine pan op heel laag vuur, kook en roer tot een glad geheel, ongeveer 2 minuten. Verdeel het chocolademengsel over de afgekoelde kokosnootkorst. Laat afkoelen tot alles stevig is, ongeveer 15 minuten. Snijd in repen voor het opdienen.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren