Snijbiet met knoflook en citroen

    Snijbiet met knoflook en citroen

    Voeg toe aan favorieten!
    25min


    48 personen hebben dit gemaakt

    Ik hou van de combinatie van groenten met knofook en citroen. Dit is een heerlijk bijgerecht.

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 3 bosjes snijbiet, schoongemaakt
    • 6 eetlepels olijfolie
    • 6 tenen knoflook, gesneden, of naar smaak
    • 1 snufje gemalen rode pepervlokken
    • 1 eetlepel citroensap

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 15min  ›  Klaar in:25min 

    1. Scheid de stelen van de snijbiet van de bladeren. Snijd de blaadjes in dunne reepjes en zet apart. Snijd de stengels.
    2. Verhit de olijfolie in een grote koekenpan op matig vuur. Voeg de gesneden knoflook, rode pepervlokken en snijbietstengels toe, en bak gedurende 3 minuten tot de knoflook begint te geuren en de stengels zacht beginnen te worden. Voeg de geraspte snijbietbladeren toe, dek af, en bak 5 minuten op een middellaag vuur. Roer, dek af, en laat verder bakken tot de snijbiet gaar is. Hussel met de citroensap voor het serveren.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren