Kokostaartjes

    Kokostaartjes

    Voeg toe aan favorieten!
    35min


    4 personen hebben dit gemaakt

    Dit recept heb ik van mijn oma gekregen. Ik heb de hoeveelheid suiker iets aangepast, want ze waren erg zoet.

    Ingrediënten
    Porties: 12 

    • 12 (5 cm) bevroren kleine kant en klare taartvormpjes
    • 60 gram gesmolten boter
    • 50 gram witte suiker
    • 1 ei
    • 2 theelepels gecondenseerde melk
    • 1 theelepel vanille-extract
    • 75 gram gemalen kokos
    • 2 eetlepels aardbeienjam

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 15min  ›  Bereiding: 20min  ›  Klaar in:35min 

    1. Verwarm de oven voor op 190 graden C. Plaats de bevroren mini taartvormpjes op een bakplaat.
    2. Klop de boter, suiker, ei, gecondenseerde melk en vanille-extract, meng tot alles een geheel is. Voeg de kokos toe. Doe een 1/2 theelepel van de jam in elke mini taartvorm, en vul de schelpen met ongeveer een eetlepel van het kokosmengsel.
    3. Bak in de voorverwarmde oven tot de schelpen en de bovenkant licht goudbruin zijn, ongeveer 20 minuten. Laat afkoelen op een rooster.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren