Volkorenbrood gevuld met corned beef

    Volkorenbrood gevuld met corned beef

    Voeg toe aan favorieten!
    20min


    5 personen hebben dit gemaakt

    Ik maak dit vaak als snack tijdens het kijken naar voetbalwedstrijden. Mijn familie is er dol op!

    Ingrediënten
    Porties: 20 

    • 1 (900 gram) ongesneden donker volkorenbrood
    • 1 blik (340 gram) corned beef
    • 1 kleine ui, gesnipperd
    • 2 kleine augurken, fijngehakt
    • 2 pakjes (van 225 gram) roomkaas, op kamertemperatuur
    • 225 gram zure room
    • 2 eetlepels mayonaise, of zoveel als nodig
    • 2 eetlepels augurksap, of naar smaak
    • snufje knoflookpoeder, of naar smaak

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 20min  ›  Klaar in:20min 

    1. Maak een gat in de bovenkant van het brood (zodat je een deksel van ongeveer 15 cm creeërt), hol het brood uit (houd het uitgeholde brood in stukjes). Bewaar de broodstukjes in een hersluitbare zak tot klaar om te serveren.
    2. Verbrokkel de corned beef in een kom en voeg de ui, augurken, roomkaas, zure room, mayonaise en augurksap toe. Breng op smaak met knoflookpoeder. Meng tot alles goed gemengd is. Voeg eventueel extra augurksap of mayonaise toe om een smeerbare consistentie te bereiken.
    3. Doe het corned beefmengsel in het uitgeholde roggebrood. Plaats de deksel terug op het brood en zet in de koelkast tot klaar om te serveren.

    Van de kok

    Voor het serveren snij ik meestal het deksel in vier driehoeken, waarbij ik de driehoeken met de punt naar beneden in de dipsaus steek, zodat de dipsaus zichtbaar wordt.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren