Spaghettisaus met koffie

    Spaghettisaus met koffie

    Voeg toe aan favorieten!
    1uur45min


    2 personen hebben dit gemaakt

    Een gevulde spaghettisaus, met toevoeging van een beetje oploskoffie. Nog lekkerder na een of twee dagen.

    Ingrediënten
    Porties: 10 

    • 3 eetlepels extra vergine olijfolie
    • 4 tenen knoflook, fijngehakt
    • 2 grote uien, gesneden
    • 1 grote groene paprika, in plakjes gesneden
    • 2 eetlepels extra vergine olijfolie
    • 675 gram mager rundergehakt
    • 2 blikjes of potten (van 115 gram) champignons, uitgelekt
    • 1 pot (450 gram) spaghettisaus met knoflook
    • 675 gram tomatensaus
    • 1 blikje (170 gram) tomatenpuree, of naar smaak (eventueel)
    • 1 eetlepel oploskoffie
    • 240 ml warm water

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 30min  ›  Bereiding: 1uur15min  ›  Klaar in:1uur45min 

    1. Doe 3 eetlepels olijfolie in een pan op matig vuur en bak de knoflook in de olie gedurende 1 minuut. Voeg de uien toe en bak tot ze glazig zijn, ongeveer 5 minuten. Voeg de groene paprika toe en bak tot de paprika zacht wordt, ongeveer 5 minuten. Zet de groenten apart.
    2. Doe 2 eetlepels olijfolie in een grote pan op middelhoog vuur, en bak het gehakt rul, ongeveer 10 minuten. Voeg de champignons, spaghettisaus, tomatensaus, eventueel tomatenpuree (als u een dikkere saus wilt) en de gebakken groenten toe. Breng de saus aan de kook en zet het vuur lager. Kook ongeveer 30 minuten, roer af en toe.
    3. Meng de oploskoffie in het warme water en giet het bij de saus, laat nog eens 30 minuten sudderen.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren