Zomerse zalm

    Zomerse zalm

    Voeg toe aan favorieten!
    40min


    6 personen hebben dit gemaakt

    De citroen, kappertjes en ananas zijn een lekkere toevoeging aan de zalm. Serveer met een salade voor een heerlijke zomerse maaltijd.

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 1 (450 gram) zalmfilet
    • 1 blik (170 gram) ananasstukjes met sap
    • 150 gram gesneden boerenkool
    • 1/2 ui, gesneden
    • 1 eetlepel kappertjes
    • 1 eetlepel olijfolie
    • 1 citroen, uitgeperst
    • snufje zout en versgemalen zwarte peper naar smaak

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 15min  ›  Bereiding: 25min  ›  Klaar in:40min 

    1. Verwarm de oven voor op 190 graden C.
    2. Leg de zalmfilet in een ovenschaal, bedek met de ananas en het sap, boerenkool, uien en kappertjes. Besprenkel de olijfolie en het citroensap over de zalm. Breng op smaak met zout en peper. Dek de ovenschaal af met aluminiumfolie.
    3. Bak in de voorverwarmde oven tot de zalm makkelijk uit elkaar valt met een vork, ongeveer 25 minuten.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren