Dipsaus met roomkaas en pijnboompitten

    (12)

    Heerlijke dipsaus en ontzettend makkelijk om te maken.


    15 personen hebben dit gemaakt

    Ingrediënten
    Porties: 16 

    • 50 gram geroosterde pijnboompitten
    • 25 gram verse basilicumblaadjes
    • 2 tenen knoflook
    • 450 gram zachte roomkaas
    • 1 eetlepel balsamico

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Klaar in:10min 

    1. Doe de pijnboompitten, basilicum en knoflook in een keukenmachine. Puls tot alles grof gehakt is. Meng de roomkaas en de balsamico in een kom en voeg vervolgens het pijnboompittenmengsel toe.

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (12)

    Dit recept heeft (nog) geen Nederlandse beoordelingen, maar je kunt beoordelingen in andere talen bekijken.

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren