Makkelijke paksoi

    (93)

    Een snelle en makkelijke manier om paksoi te bereiden, even roerbakken met wat knoflook en het smaakt heerlijk. Voeg eventueel vlees of tofu toe en serveer met gekookte rijst of noedels.


    158 personen hebben dit gemaakt

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 1 eetlepel plantaardige olie
    • 2 tenen knoflook, geplet en fijngehakt
    • 8 kroppen baby-paksoi, schoongemaakt en in hapklare stukjes gesneden
    • snufje zout naar smaak

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 10min  ›  Klaar in:20min 

    1. Verhit de olie in een grote koekenpan of wok op matig vuur en bak de knoflook in de hete olie tot deze gaat geuren, 1 tot 2 minuten. Voeg de paksoi toe en bak en roer tot de groene delen van de bladeren felgroen zijn en de stengels licht doorschijnend worden, 5 tot 8 minuten. Bestrooi met zout om te serveren.

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (93)

    Dit recept heeft (nog) geen Nederlandse beoordelingen, maar je kunt beoordelingen in andere talen bekijken.

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren