Zelfgemaakte pizzasaus

    Zelfgemaakte pizzasaus

    13keer bewaard
    50min


    22 personen hebben dit gemaakt

    Deze pizzasaus is erg lekker en makkelijk om te maken. Laat een nachtje in de koelkast staan zodat de smaken kunnen mengen. Genoeg saus om vier pizza's mee te maken.

    Ingrediënten
    Porties: 16 

    • 3 eetlepels olijfolie
    • 3 tenen knoflook, fijngehakt
    • 1 pot (900 gram) tomatensaus
    • snufje gemalen rode peper
    • 2 theelepels gedroogde tijm
    • 2 theelepels Italiaanse kruiden
    • 2 theelepels gedroogde basilicum
    • 2 theelepels gedroogde oregano
    • snufje zout
    • 1 eetlepel lichtbruine basterdsuiker, of meer naar smaak

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 5min  ›  Bereiding: 45min  ›  Klaar in:50min 

    1. Roer de olijfolie, knoflook, tomatensaus, rode peper, tijm, Italiaanse kruiden, basilicum, oregano, zout en basterdsuiker samen in een steelpan op laag vuur, laat gedurende 45 minuten sudderen, roer af en toe. Laat een nacht in de koelkast staan voor gebruik.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren