Feestelijke kaasdip

    Feestelijke kaasdip

    6keer bewaard
    30min


    9 personen hebben dit gemaakt

    Feestelijk voorgerecht geserveerd in een uitgeholde hele rode kool, lekker als appetizer bij het Kerstdiner.

    Ingrediënten
    Porties: 36 

    • 450 gram grof geraspte Zwitserse kaas
    • 1 bos lente-uien, fijngesneden
    • 150 gram (jalapeno) pepers, zonder zaden en fijngesneden (draag handschoenen)
    • 120 ml mayonaise, of zoveel als nodig
    • 1 krop rode kool

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 30min  ›  Klaar in:30min 

    1. Meng in een kom de Zwitserse kaas, lente-uien, pepers en mayonaise. Dek af en zet 24 uur in de koelkast. Meng meer mayonaise erdoor voor het opdienen, indien gewenst.
    2. Om te serveren, knip de kern uit de kool en gooi deze weg. Snijd een dikke plak van de onderkant van de kool en gebruik een vork om de binnenste bladeren eruit te trekken en een uitgeholde kom te maken. Trek een aantal van de buitenste bladeren een beetje open en vouw ze naar achteren om de kom aantrekkelijker te maken, serveer de gekoelde dip in de uitgeholde kool.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren