Yoghurtijs-blokjes

    Yoghurtijs-blokjes

    1keer bewaard
    10min


    Maak dit als eerste!

    Deze yoghurtijsjes zijn snel en makkelijk om te maken. Gebruik je favoriete smaak yoghurt, in dit recept heb ik voor gewone naturel yoghurt gekozen en aardbeienjelly gebruikt.

    Ingrediënten
    Porties: 12 

    • 240 ml kokend water
    • 3 zakjes gelatinepoeder (jelly) met aardbeiensmaak
    • 1 liter yoghurt

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Klaar in:10min 

    1. Doe de gelatine in een mengkom en voeg kokend water toe, roer tot de gelatine volledig is opgelost. Laat een paar minuten afkoelen .
    2. Roer de yoghurt door de gelatine en klop met een elektrische mixer tot het luchtig is, ongeveer 2 tot 3 minuten. Giet het mengsel in schaal en zet het in de vriezer tot het stevig is. Haal de schaal 15 minuten voor serveren uit de vriezer. Snijd in vierkantjes en serveer.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren