Mini cheesecake trifle met vers fruit

    Mini cheesecake trifle met vers fruit

    5keer bewaard
    30min


    7 personen hebben dit gemaakt

    Een makkelijk en heerlijk toetje opgebouwd uit meerdere lagen. Serveer in plastic of glazen bekers zodat je de laagjes goed kunt zien. Je kunt deze trifle natuurlijk ook met andere soorten fruit maken.

    Ingrediënten
    Porties: 25 

    • 900 gram zachte (light) roomkaas
    • 400 gram lichtbruine basterdsuiker
    • 4 theelepels vanille-extract
    • 450 gram verse aardbeien, grof gehakt
    • 1 verse ananas - geschild, zonder klokhuis en in stukjes gesneden
    • 450 gram pitloze druiven, gehalveerd
    • 300 gram bosbessen
    • 25 doorzichtige plastic bekers (of glazen)
    • 12 brosse koekjes, verkruimeld
    • 2 kiwi's, geschild en in plakjes gesneden

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 30min  ›  Klaar in:30min 

    1. Meng de roomkaas, basterdsuiker en vanille-extract in een kom tot een gladde massa. Zet in de koelkast tot het koud is, ongeveer 30 minuten.
    2. Meng in een aparte kom de gehakte aardbeien, ananas, druiven en de bosbessen.
    3. Doe ongeveer 3 eetlepels van het roomkaasmengsel op de bodem van elk plastic bekertje zodat je een laag hebt van ongeveer 1 cm. Leg voldoende gemengd fruit op de roomkaas om een laag van 5 cm te maken. Bedek het fruit vervolgens met een of twee theelepels verkruimelde koekjes. Garneer iedere beker met een plakje kiwi. Zet in de koelkast tot het tijd is om te serveren.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren