Champignons gevuld met romige boursin

    Champignons gevuld met romige boursin

    31keer bewaard
    50min


    22 personen hebben dit gemaakt

    Dit zijn de lekkerste gevulde champignons die ik ooit heb gegeten. Ze zijn makkelijk om te maken en iedereen vindt ze lekker.

    Ingrediënten
    Porties: 10 

    • 150 gram boursin
    • 225 gram zachte roomkaas
    • 225 gram geraspte Parmezaanse kaas, apart te verwerken
    • 240 ml olijfolie
    • 20 champignons, steeltjes verwijderd

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 25min  ›  Bereiding: 25min  ›  Klaar in:50min 

    1. Verwarm de oven voor op 165 graden C. Meng de boursin, roomkaas en de helft van de Parmezaanse kaas in een kom, dek af en zet in de koelkast.
    2. Doe de olijfolie in een kom. Dip elke champignon volledig in de olie. Leg de champignon naar beneden op een bakplaat bekleed met bakpapier. Bedek de champignons met een nieuw vel bakpapier.
    3. Bak in de voorverwarmde oven tot ze gaar zijn, ongeveer 12 minuten. Haal uit de oven en laat de champignons iets afkoelen. Bekleed de bakplaat met een schoon vel bakpapier. Vul iedere champignon met het kaasmengsel en verdeel ze over de bakplaat.
    4. Zet de bakplaat in de oven en bak de champignons tot de kaas gesmolten is, ongeveer 12 minuten. Bestrooi met de resterende Parmezaanse kaas voor het opdienen.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren