Warme ham-kaasbroodjes

    Warme ham-kaasbroodjes

    14keer bewaard
    35min


    192 personen hebben dit gemaakt

    Deze kleine warme broodjes zijn lekker als snack op een feestje of gewoon bij de lunch.

    Ingrediënten
    Porties: 24 

    • 170 gram gesmolten boter
    • 1.5 eetlepel Dijon mosterd
    • 1.5 theelepel worcestersaus (of ketjap)
    • 1.5 eetlepel maanzaad
    • 1 eetlepel gedroogde fijngesneden ui
    • 24 kleine bolletjes
    • 450 gram dun gesneden gekookte ham
    • 450 gram Zwitserse kaas, in dunne plakjes

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 15min  ›  Bereiding: 20min  ›  Klaar in:35min 

    1. Verwarm de oven voor op 175 graden C. Vet een ovenschaal in.
    2. Meng in een kom de boter, mosterd, worcestersaus, maanzaad en gedroogde ui. Snijd de bolletjes doormidden en leg de onderste helften in de ingevette ovenschaal. Verdeel ongeveer de helft van de ham over de bolletjes. Verdeel vervolgens de Zwitserse kaas over de ham en bedek met de resterende plakken ham. Doe de bovenkant van de bolletjes erop. Schenk gelijkmatig het mosterdmengsel over de broodjes.
    3. Bak in de voorverwarmde oven totdat de broodjes lichtbruin zijn en de kaas gesmolten is, ongeveer 20 minuten. Snij door de ham- en kaaslagen om er aparte broodjes van te maken.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren