Salsa van black eyed beans

    Salsa van black eyed beans

    1keer bewaard
    1uur45min


    17 personen hebben dit gemaakt

    Met black eyed beans uit blik zal de saus eerder klaar zijn. De saus is het lekkerst op kamertemperatuur en is heerlijk bij tortillachips of geserveerd met geroosterde ciabatta.

    Ingrediënten
    Porties: 12 

    • 500 gr gedroogde black eyed beans
    • 450 ml Italiaanse sladressing of een zelfgemaakte vinaigrette
    • 1-2 groene chilipepers, in stukjes
    • 2 middelgrote uien, zeer fijngesneden
    • 4 geroosterde rode paprika's uit de pot, uitgelekt en in stukjes
    • 2 teentjes knoflook, fijngesneden
    • 2 groene paprika's, in stukjes
    • 1 mespuntje versgemalen zwarte peper

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 15min  ›  Bereiding: 1uur30min  ›  Klaar in:1uur45min 

    1. De bonen in een grote pan onder water zetten en aan de kook brengen. Het vuur laag zetten en de bonen in ong. 90 minuten gaar koken.
    2. De bonen afgieten. Italiaanse dressing erover schenken.
    3. In een grote kom groene chilipeper, ui, rode paprika, knoflook, groene paprika en zwarte peper mengen. De bonenmix er doorheen scheppen. 8 uur (of een nacht) in de koelkast laten staan alvorens te serveren.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren