Nancy's gazpacho

    Nancy's gazpacho

    Voeg toe aan favorieten!
    25min


    16 personen hebben dit gemaakt

    Een lichte verfrissende koude soep die perfect is voor de zomer. Ik neem dit recept vaak mee naar zomerse picknicks en het is altijd erg populair!

    Ingrediënten
    Porties: 6 

    • 720 ml tomatensap
    • 2 rundvleesbouillonblokjes
    • 1 grote tomaat, gehakt
    • 75 gram gesneden komkommer
    • 40 gram gehakte groene paprika
    • 6 eetlepels gesnipperde ui
    • 1 eetlepel gehakte selderij
    • 60 ml rode wijnazijn
    • 2 eetlepels plantaardige olie
    • 1 1/2 theelepel worcesterssaus (of ketjap)
    • 1 scheutje hete pepersaus (zoals tabasco)

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 20min  ›  Bereiding: 5min  ›  Klaar in:25min 

    1. Breng het tomatensap aan de kook op een matig hoog vuur. Roer de bouillonblokjes erdoor totdat ze opgelost zijn, ongeveer 5 minuten. Haal van het vuur en voeg de tomaat, komkommer, paprika, ui, selderij, rode wijnazijn, plantaardige olie, worcestersaus en hete pepersaus toe. Dek af en koel gedurende 6 tot 8 uur voor het opdienen.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren