Salsasaus met avocado, tomaat en mango

    Salsasaus met avocado, tomaat en mango

    14keer bewaard
    40min


    3 personen hebben dit gemaakt

    Een frisse zoetzure salsa nodig voor een warme zomeravond? Dit is onze favoriete dip. Serveren met tortillachips, maar ook heerlijk bij gegrilde vis. In plaats van verse jalapenopepers gebruik ik vaak pepers uit een potje.

    Ingrediënten
    Porties: 6 

    • 1 mango, geschild, ontpit en in stukjes
    • 1 avocado, geschild, ontpit en in stukjes
    • 4 middelgrote tomaten, in stukjes
    • 1 verse groene chilipeper, ontlijst en fijngesneden
    • klein bosje verse koriander, fijngesneden
    • 3 teentjes knoflook, fijngesneden
    • 1 theelepel zout
    • 2 eetlepels vers limoensap
    • 1/2 kleine rode ui, fijngesneden
    • 3 eetlepels extra virgin olijfolie

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 40min  ›  Klaar in:40min 

    1. In een middelgrote kom mango, avocado, tomaat, chilipeper, koriander en knoflook mengen. Zout, limoensap, rode ui en olijfolie erdoor roeren. 30 minuten in de koelkast zetten zodat de smaken goed intrekken.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren