Avocado salsa met maïs

    Avocado salsa met maïs

    4keer bewaard
    20min


    Maak dit als eerste!

    Frisse schijfjes avocado gemengd met zoete maïs, olijven, rode paprika en ui. Een kleurrijke dip met een Mexicaans tintje, serveren met tortillachips, in een wrap of als bijgerecht tijdens een barbecue.

    Ingrediënten
    Porties: 32 

    • 1 zak (500 gr) diepvriesmaïs, ontdooid
    • 125 gr Spaanse olijven, in plakjes
    • 1 rode paprika, fijngesneden
    • 1 kleine rode ui, fijngesneden
    • 5 teentjes knoflook, fijngesneden
    • 4-6 eetlepels extra virgin olijfolie
    • 4 eetlepels citroensap
    • 3 eetlepels rode wijnazijn
    • 1-2 eetlepels verse oregano, fijngesneden
    • 1/2 theelepel zout
    • 1/2 theelepel versgemalen zwarte peper
    • 4 avocado's, geschild, ontpit en in stukjes

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 20min  ›  Klaar in:20min 

    1. In een grote kom zoete maïs, olijven, rode paprika en ui mengen.
    2. In een kommetje knoflook, olijfolie, citroensap, azijn, oregano, zout en peper mengen en door het maïsmengsel scheppen. Afdekken en gedurende 8 uur (een nacht) in de koelkast zetten.
    3. De avocado door de salade scheppen alvorens te serveren.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren