Dipsaus met gebakken spekjes

    (53)

    Deze dipsaus is lekker op een gepofte aardappel maar kan ook goed worden gebruikt als dipsaus bij chips.


    40 personen hebben dit gemaakt

    Ingrediënten
    Porties: 16 

    • 225 gram zachte roomkaas
    • 225 gram zure room
    • 1 zakje (30 gram) mix voor saladedressing (bv ranch)
    • 3 lente-uien, fijngesneden
    • 120 gram geraspte (jong) belegen kaas
    • 75 gram gebakken spekjes

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Klaar in:10min 

    1. Meng de roomkaas, zure room en de dressingmix in een grote kom tot een gladde massa. Voeg de lente-uien, kaas en spekjes toe. Dek af en zet een nacht in de koelkast alvorens te serveren.

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (53)

    Dit recept heeft (nog) geen Nederlandse beoordelingen, maar je kunt beoordelingen in andere talen bekijken.

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren