Dipsaus met gebakken spekjes

    Dipsaus met gebakken spekjes

    Voeg toe aan favorieten!
    10min


    40 personen hebben dit gemaakt

    Deze dipsaus is lekker op een gepofte aardappel maar kan ook goed worden gebruikt als dipsaus bij chips.

    Ingrediënten
    Porties: 16 

    • 225 gram zachte roomkaas
    • 225 gram zure room
    • 1 zakje (30 gram) mix voor saladedressing (bv ranch)
    • 3 lente-uien, fijngesneden
    • 120 gram geraspte (jong) belegen kaas
    • 75 gram gebakken spekjes

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Klaar in:10min 

    1. Meng de roomkaas, zure room en de dressingmix in een grote kom tot een gladde massa. Voeg de lente-uien, kaas en spekjes toe. Dek af en zet een nacht in de koelkast alvorens te serveren.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren