Met kool gevulde pitabroodjes

    Met kool gevulde pitabroodjes

    Voeg toe aan favorieten!
    40min


    6 personen hebben dit gemaakt

    Een snelle en makkelijke maaltijd!

    Ingrediënten
    Porties: 6 

    • 450 gram mager rundergehakt
    • 1 krop kool, zonder harde binnenste en in stukken gesneden
    • 1/2 ui, gesnipperd
    • 150 gram geraspte wortel
    • 1 pot (130 gram) hele champignons, uitgelekt
    • zout en versgemalen zwarte peper naar smaak
    • 6 volkoren pitabroodjes, gehalveerd
    • 120 gram geraspte mozzarella

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 20min  ›  Bereiding: 20min  ›  Klaar in:40min 

    1. Verhit een grote koekenpan op matig tot hoog vuur en bak en roer het gehakt rul. Laat uitlekken en gooi het overtollige vet weg. Doe het gehakt in een kom en zet apart. Bak en roer de kool, ui, wortelen en champignons in de koekenpan op middelhoog vuur tot de groenten gaar zijn, 5 tot 7 minuten. Voeg het vlees toe en breng op smaak met zout en peper.
    2. Vul elke half pitabroodje met het warme koolmengsel. Bestrooi met mozzarella.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren