Oma's gevulde bleekselderij

    Oma's gevulde bleekselderij

    27keer bewaard
    30min


    52 personen hebben dit gemaakt

    Mijn oma maakte met Kerst altijd deze gevulde bleekselderij. Een lekker en makkelijk hapje voor je aan de Kerstmaaltijd begint.

    Ingrediënten
    Porties: 24 

    • 1 bos bleekselderij - grote stengels gewassen, schoongemaakt en in drie stukken gesneden
    • 450 gram roomkaas op kamertemperatuur
    • 135 gram gehakte groene olijven met piment
    • 2 tenen knoflook, fijn gehakt
    • zout en vers gemalen zwarte peper naar smaak

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 30min  ›  Klaar in:30min 

    1. Maak elk stukje selderij goed droog met keukenpapier. Meng de roomkaas, olijven, knoflook, zout en peper in een kom. Smeer met een mes een royale hoeveelheid roomkaasvulling in de binnenkant van elk stuk selderij. Serveer meteen of zet in koelkast.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (1)

    berts
    van
    2

    Heerlijke vulling!!! en smaak echt lekker. - 31 mrt 2013

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren