Oma's gevulde bleekselderij

    Oma's gevulde bleekselderij

    Foto recept: Oma's gevulde bleekselderij
    2

    Oma's gevulde bleekselderij

    (45)
    30min


    55 personen hebben dit gemaakt

    Mijn oma maakte met Kerst altijd deze gevulde bleekselderij. Een lekker en makkelijk hapje voor je aan de Kerstmaaltijd begint.

    Ingrediënten
    Porties: 24 

    • 1 bos bleekselderij - grote stengels gewassen, schoongemaakt en in drie stukken gesneden
    • 450 gram roomkaas op kamertemperatuur
    • 135 gram gehakte groene olijven met piment
    • 2 tenen knoflook, fijn gehakt
    • zout en vers gemalen zwarte peper naar smaak

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 30min  ›  Klaar in:30min 

    1. Maak elk stukje selderij goed droog met keukenpapier. Meng de roomkaas, olijven, knoflook, zout en peper in een kom. Smeer met een mes een royale hoeveelheid roomkaasvulling in de binnenkant van elk stuk selderij. Serveer meteen of zet in koelkast.
    Bekijk alle 12 recepten

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (45)

    Beoordelingen in het Nederlands (1)

    berts
    van
    2

    Heerlijke vulling!!! en smaak echt lekker.  -  31 mrt 2013

    Beoordelingen van onze andere internationale sites

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren