Glutenvrij taartdeeg

    Glutenvrij taartdeeg

    1keer bewaard
    10min


    24 personen hebben dit gemaakt

    Een vriend van mij heeft coeliakie en ik wilde graag een taart voor hem bakken, dit recept is daar goed voor geschikt.

    Ingrediënten
    Porties: 8 

    • 100 gram rijstmeel (verkrijgbaar bij de natuurvoedingswinkel of toko)
    • 1 eetlepel witte suiker
    • 1/2 theelepel zout
    • snufje bakpoeder
    • 80 gram plantaardig bakvet
    • 3 eetlepels koud water
    • 1/2 theelepel vanille-extract

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Klaar in:10min 

    1. Klop de rijstbloem, suiker, zout en bakpoeder in een kom. Meng het bakvet erdoor tot het mengsel kruimelig is. Voeg het water en vanille-extract toe.
    2. Bak zoals aangegeven in het recept dat je gebruikt om een taart te maken, of op 190 graden gedurende 5 minuten tot het goudbruin is.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren